even geduld aub...
074 - 243 25 96

Anneke Veldman

Foutje... En toch hartelijk bedankt

Anneke VeldmanAnneke Veldman: “Ik weet niets van autotechniek maar ik heb wel mensenkennis. Van de auto’s die De Witte Vink verkoopt, weet ik alleen of ze mooi of lelijk zijn maar van de techniek weet ik niets. Ik had wel heel snel in de gaten dat de mensen van De Witte Vink te vertrouwen waren.”

“Ik had ooit een eigen bedrijf maar wilde liever kinderen en dit jaar verwacht ik mijn tweede kindje. In de tijd dat ik ondernemer was, reed ik in een Jeep Grand Cherokee maar omdat ik daarmee te weinig kilometers maakte, waren de costs of ownership niet meer in verhouding. Twee jaar geleden zat ik met een vriendin daarover te praten en die stelde toen voor om naar haar garage, De Witte Vink, te rijden om een andere auto uit te zoeken. Bij de garage stond een prachtige Volvo V70. We waren in een jolige bui en ik besloot om een proefritje te maken. Het was een fantastische auto en ik zei tegen de bedrijfsleider dat ik deze wilde hebben. Die krabde zich achter zijn oren want ik had de auto van de baas uitgezocht. Na een uurtje onderhandelen, ben ik toch met deze auto naar huis gegaan. Dat was het eerste contact met De Witte Vink. Ik heb een jaar met heel veel plezier in de V70 gereden en ik was, eerlijk gezegd, verbaasd over de service die ik in dat jaar kreeg. Zo stond ik eens met een lekke band in Den Haag en zoals ik al zei; ik weet niets van autotechniek dus ook niets van lekke banden. Ik heb toen Fred Vink gebeld of hij mij kon helpen. Hij heeft toen een Haagse garage gebeld en geregeld dat iemand mij kwam helpen. Zoiets is natuurlijk geweldig. Na een jaar wilde ik een Mini. Fred Vink vertelde me toen over de mogelijkheid om een zoekopdracht te geven en dat heb ik toen gedaan. Ik had in die korte tijd zulke goede ervaringen met De Witte Vink opgedaan dat ik over de goede afloop geen moment twijfelde. Na veertien dagen werd ik opgebeld dat hij een groene Mini had gevonden. Een prachtige auto maar ik wilde er één met de Engelse vlag op het dak. Daarvoor zijn speciale stickers en Fred kon die regelen. Toen ik de volgende dag mijn auto kwam ophalen, zat er een sticker op die voor een Mini met een wit dak bedoeld was en mijn Mini had een zwart dak. Na van de verbazing te zijn bekomen, hebben we vreselijk staan lachen. Vanzelfsprekend wilde Fred de sticker vervangen maar ik vond het wel origineel. Nu rijd ik rond met een zeldzame kleurcombinatie in de Engelse vlag namelijk rood, blauw en ...zwart.”

Autotechniek, garages en vrouwen zijn niet altijd een gelukkige combinatie
Anneke Veldman: “Ik word als klant behandeld en als vrouw gerespecteerd. Fred weet dat ik niets van autotechniek weet en hij adviseert mij op een respectvolle manier. Hij denkt mee en dat is precies wat ik nodig heb. Ik ben heel tevreden over De Witte Vink en ik zal pas naar een andere garage gaan als De Witte Vink er mee ophoudt”.