even geduld aub...
074 - 243 25 96

APK Hengelo

We zijn een allround autobedrijf. Dat wil zeggen dat de veeleisende en verwende automobilist voor heel veel ‘autozaken’ bij het Autobedrijf aan de Oude Bornseweg in Hengelo terecht kan, zoals een APK keuring.

We hebben zelfs een zeer modern dienstenpakket zoals Autopas, BOVAG-garantie, leasing, schaderegeling, occasions en autoruitreparatie. En als u een andere auto wilt, kunt u een zoekopdracht plaatsen en zoeken we de perfecte occasion voor u. Autobedrijf De Witte Vink is lid van de BOVAG en dat maakt alles makkelijk en vertrouwd.

 

Fred Vink: "Onze prioriteit is een tevreden klant en dat proberen we te realiseren in goed overleg met u. Voordat we aan de slag gaan, willen we graag weten wat uw wensen zijn zodat we u precies kunnen vertellen hoe uw auto het beste gerepareerd kan worden. Bij ons bent u geen nummer maar een gewaardeerde klant die wij weer graag op weg willen helpen". 

APK keuring Hengelo

Autobedrijf De Witte Vink is al sinds 1986 een begrip in Hengelo! U kunt er terecht voor de apk-keuring van uw auto tot de koop van uw volgende occasion! In de loop der jaren is "De Witte Vink" een begrip in Hengelo geworden. Autobedrijf De Witte Vink is al het autobedrijf in Hengelo voor diensten zoals:

Apk-keuring

Airco service

Ruitschade

Autoschade

Diagnose stellen

Onderhoud

Banden montage

Spot-repair

Uitlaten

Trekhaken

 

APK bij Autobedrijf De Witte Vink in Hengelo.

Waarom een APK keuring bij Autobedrijf De Witte Vink in Hengelo? Wij zijn een relatief klein bedrijf met een ijzersterk team dat uit 4 zeer betrokken vakmensen bestaat. Maar vakkennis is één ding. Meedenken met de klant is iets anders en minstens zo belangrijk!

 

Gratis APK in Hengelo

Een goed onderhouden auto is op de lange duur goedkoper en vele malen zekerder. En u bent waarschijnlijk ook veel voordeliger uit wanneer u bij een APK ook een onderhoudsbeurt aan uw auto laten uitvoeren. Wanneer u uw auto van de jaarlijkse onderhoudsbeurten voorziet, zult u merken dat uw auto langer mee gaat. Een goed onderhouden auto zorgt voor een betere rijkwaliteit en een langere levensduur van de auto. Wij adviseren onze klanten om de APK in combinatie met de onderhoudsbeurt te doen aanzien de APK dan namelijk GRATIS is. Kortom, genoeg redenen om uw APK in Hengelo te laten uitvoeren door Autobedrijf De Witte Vink.