even geduld aub...
074 - 243 25 96

Over Autobedrijf De Witte Vink

Autobedrijf De Witte Vink is een allround autobedrijf. Dat wil zeggen dat de veeleisende en verwende automobilist voor heel veel ‘autozaken’ bij het Autobedrijf aan de Oude Bornseweg terecht kan.

We hebben een zeer modern dienstenpakket zoals Autopas, BOVAG garantie, leasing, schaderegeling, occasions en autoruitreparatie. En als u een andere auto wilt, kunt u een zoekopdracht plaatsen en zoeken we een perfecte occasion voor u. Autobedrijf De Witte Vink is lid van de BOVAG en dat maakt alles makkelijk en vertrouwd.

Wij zijn een relatief, klein bedrijf maar met een ijzersterk team dat uit zes zeer, betrokken, vakmensen bestaat. Maar vakkennis is één ding. Meedenken met de klant is iets anders en minstens zo belangrijk.

Fred Vink: "Onze prioriteit is een tevreden klant en dat proberen we te realiseren in goed overleg met u. Voordat we aan de slag gaan, willen we graag weten wat uw wensen zijn zodat we u precies kunnen vertellen hoe uw auto het beste gerepareerd kan worden. Bij ons bent u geen nummer maar een gewaardeerde klant die wij weer graag op weg willen helpen”.