even geduld aub...
074 - 243 25 96

Geschiedenis

In het voorjaar van 1986 stapten de eerste klanten bij garage De Witte Vink naar binnen. Vanaf het prille begin was De Witte Vink Bovag lid. In 1999 kregen we het felbegeerde kwaliteitscertificaat ISO 2000. In dat jaar startte De Witte Vink met een autoruit reparatiebedrijf.

In 2002 werd het pand aan de Oude Bornseweg grondig verbouwd en fors uitgebreid. Door de uitbreiding werd de werkplaats driemaal zo groot en was er plaats voor drie nieuwe bruggen. De resterende ruimte werd ingericht om autoruiten te repareren en te vervangen.

Het magazijn werd een 'echt' magazijn en kreeg tweemaal zo veel ruimte, genoeg om ook een opslag te creëren voor winterbanden. Als laatste werd de receptie opnieuw ingericht en opgeknapt.

Garagebedrijf De Witte Vink bleef groeien mede omdat Fred Vink steeds meer ‘zoekopdrachten’ kreeg. De werkplaats bleef niet achter en in 2010 kwamen er nog twee nieuwe bruggen bij. In het najaar kreeg het autobedrijf de beschikking over een nieuwe auto-ambulance.

Fred Vink: “In dat jaar schakelden we ook, zoveel mogelijk, om van papieren naar digitale post”. In 2011 viert Autobedrijf De Witte Vink haar 25-jarige bestaan.