even geduld aub...
074 - 243 25 96

Occasion in Hengelo

Opzoek naar een goede BOVAG occasion in Hengelo? Bekijk het ruime aanbod van Autobedrijf De Witte Vink in Hengelo. Met scherp geprijsde occasions en daarnaast een modern dienstenpakket,die o.a. bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie op iedere BOVAG occasion! Onder het kopje occasions kunt u de voorraad direct online zien en kijken of er een geschikte occasion voor u ertussen staat.

Het kan natuurlijk zijn dat de gewenste occasion niet op voorraad is bij Autobedrijf De Witte Vink in Hengelo. In dat geval kunt u GRATIS online een zoekopdracht plaatsen via www.zoekmijndroomauto.nl  Na het plaatsen van uw zoekopdracht gaat ons team van specialisten direct in Hengelo aan de slag om uw gewenste droomoccasion te zoeken!

De zoektocht naar uw droomauto

De zoektocht naar een occasion is vaak een langdurige zaak aangezien de meeste bedrijven vaak veel verschillende occasions te koop hebben. Autobedrijf de Witte Vink in Hengelo is al jaren het vertrouwde adres voor betrouwbare BOVAG occasions!

De zoektocht naar uw volgende occasion is vaak een langdurige zoektocht die maanden kan duren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een netwerk van autobedrijven in Nederland en Duitsland opgebouwd, die vaak over veel verschillende occasions beschikken. Door uw zoekopdracht zo goed mogelijk te beschrijven, geef dat ons te mogelijkheid om de gewenste auto te vinden! Zoek mijn Droomauto is ontstaan doordat verschillende klanten uit Hengelo, Enschede en omstreken gevraagd hadden om een occasion voor hun te gaan zoeken die niet tussen onze eigen voorraad occasions stond.

Hoe werkt Zoek Mijn Droomauto?

Uw zoekopdracht begint bij het online plaatsen van een zoekopdracht via www.zoekmijndroomauto.nl

Daarnaast kunt u indien u een auto wilt inruilen, uw in te ruilen auto beschrijven aan de hand van gegevens en foto’s. Uiteraard is het bij uw in te ruilen auto ook van belang om die zo goed mogelijk te beschrijven in de standaard aangegeven kopjes. Daarnaast kunt u extra informatie over uw auto bij opmerkingen toevoegen. Veel mensen vullen hier bijvoorbeeld in hoe hun auto onderhouden is of vermelden hier als de auto bepaalde beschadigingen heeft.

Vanzelfsprekend kunt u na het invullen van het digitale formulier ook nog een afspraak maken met één van onze specialisten aan de Oude Bornseweg 168 in Hengelo.

Na het plaatsen van uw zoekopdracht gaat het team van Zoek mijn Droomauto, dat onderdeel van Autobedrijf De Witte Vink in Hengelo is, aan de slag met uw zoekopdracht. U krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord wat de mogelijkheden zijn voor uw geplaatste zoekopdracht. U krijgt via de telefoon of e-mail een duidelijke uitleg hoe uw aanvraag verlopen is, wanneer er een geschikte occasion gevonden is.

www.zoekmijndroomauto.nl

Na het plaatsen van uw zoekopdracht gaat ons team van www.zoekmijndroomauto.nl. Vervolgens gaat u naar het kopje [ uw zoekopdracht ] hierin vult u de gewenste gegevens van uw gewenste occasion in. De belangrijkste opties zijn in de standaard kopjes weergegeven en voor aanvullende wensen kunt u bij opmerkingen, in een notitie noteren.