even geduld aub...
074 - 243 25 96

Anne Koning

Anne Koning“Mijn favoriete auto is een zwarte Volvo V70. Ik had dat wel eens tegen Fred Vink gezegd en ook dat ik wel eens een andere auto zou willen. Maar echt serieus was ik er niet mee bezig, ik had het gewoon te druk met mijn wellnessbedrijf. Totdat ik jarig werd en ik ’s ochtends uit mijn raam keek. Daar stond een schitterend glanzende, zwarte V70 met een strik er om. Zoiets is natuurlijk onweerstaanbaar en ik viel dan ook als een blok voor deze auto.”

Maar...
“Ja natuurlijk, was het gok van Fred Vink maar ik ben al 25 jaar klant bij De Witte Vink en we kennen elkaar goed. Het zou de achtste auto zijn die ik bij het Autobedrijf zou kopen en van alle zeven voorgaande auto’s heb ik geen moment spijt gehad. Eigenlijk was ik heel blij dat Fred met deze auto kwam. Hij wist wat ik wilde en hij kende mijn budget en had een prachtige V70 gevonden.”

Maar had u dan een zoekopdracht gegeven?

Anne C. Koning: “Nee, het was gewoon een lekker gekke actie van De Witte Vink. Maar als je al 25 jaar met elkaar zaken doet, ken je elkaar natuurlijk heel goed en dan is zoiets heel leuk en verrassend.”

Maar had u niet liever zelf uw auto uitgezocht?

Anne C. Koning: “Ach, ik heb ooit eens voor mijn plezier een cursus autotechniek gevolgd maar tegenwoordig zijn de auto’s zo gecompliceerd dat mijn autokennis ruim te kort schiet. De kans dat je dan een kat in de zak koopt, is gewoon groot. Zonder deskundig aankoopadvies kun je haast geen auto meer kopen. Mijn vorige auto had ik niet bij De Witte Vink vandaan en ik heb er nooit lekker in gereden. Hoewel er niets aan mankeerde, vertrouwde ik het gewoon niet. Nee, ik laat dat veel liever aan Fred Vink over dan weet je dat het goed is.”

Hoe heeft u De Witte Vink leren kennen?

Anne C. Koning: “Vijfentwintig jaar geleden woonde ik in die buurt en op een zaterdag, op zo’n ‘haast-moment’, weigerden de remmen van mijn auto. De Witte Vink was de dichtstbijzijnde garage die er wel naar wilde kijken. Een half uur later reed ik weer en dat vond ik zo’n geweldige service dat ik nooit meer weg gegaan ben.”

Zijn er ook nadelen aan De Witte Vink?

Anne C. Koning: “Jazeker, ik word vaak op de hak genomen. Ze trekken daarbij een serieus gezicht en ik weet nooit of ze het nu menen of niet.”