even geduld aub...
074 - 243 25 96

Mevrouw A. Smits

Ik pieker er niet over

Mevrouw A. SmitsOndanks de emancipatie zijn er niet veel vrouwen die warm lopen voor de techniek van een auto.
Mevrouw A. Smits, projectmanager: “Voor mij zijn auto’s gebruiksvoorwerpen die het gewoon moeten doen. Het interesseert mij helemaal niets hoe ze er uit zien of dat ze rammelen als je door een bocht gaat. Het enige dat ik wil, is dat een auto rijdt op het moment dat ik dat wil.”

Door uw desinteresse zult u wel vaak voor verrassingen zijn komen te staan?

Mevrouw Smits: “Nee, want ik ben al bijna 25 jaar klant bij De Witte Vink en ik vertrouw deze mensen”.

Heeft u niet te veel vertrouwen?

Mevrouw Smits: “Als projectmanager moet je mensenkennis hebben en toen ik de eerste keer de garage De Witte Vink binnenstapte, voelde dat goed. Fred Vink is eerlijk en duidelijk. Hij waarschuwt me als mijn auto aan ouderdom dreigt te bezwijken en geeft me dan eerlijk advies. Soms zie ik wel eens een leuk autootje maar als het niets is, zegt Fred Vink dat ook. Ondanks dat ik geen verstand van auto’s heb, word ik als vrouw door de mensen van De Witte Vink serieus genomen en dat vind ik prettig. Ik ga gillen als ze zeggen ‘welk kleurtje had mevrouwtje in gedachte?’. Dat weet ik niet want het interesseert me niet en ik wil niet als ‘mevrouwtje’ aangesproken worden. In dat opzicht vind ik De Witte Vink heel vrouwvriendelijk. Omdat ik zo lang klant bij De Witte Vink ben, weet Fred Vink precies wat voor soort auto ik wil. Niet te groot en niet te klein en zeker geen vrouwenautootje. Ik hoef ook niet met allerlei, in mijn ogen, oninteressante en onbegrijpelijke technische specificaties aan te komen. Het enige dat een auto moet kunnen, is rijden. Fred Vink snapt dat.

Fred denkt mee zoals bij mijn vorige auto. Fred had op eigen initiatief berekend dat rijden op gas veel goedkoper voor mij is. De wegenbelasting op een auto met een G3 gasinstallatie is niet zo hoog meer. Ik had daar nooit bij stilgestaan. Ik heb mijn auto toen ingeruild voor een Suzuki Baleno met een G3 gasinstallatie en ik ben er zeer tevreden mee. Kijk, aan zo’n garage heb ik wat. Ze zijn deskundig, proactief, vriendelijk, eerlijk, duidelijk en ze weten wat ik wil”.

Heeft u wel eens gedacht om naar een andere garage over te stappen?

Mevrouw Smits: “Ik pieker er niet over”.