even geduld aub...
074 - 243 25 96

S.J. ten Berge

Geen flauw idee...

S.J. ten BergeEen auto kopen als je geen verstand van autotechniek hebt, is een riskante zaak.
Toch gebeurt het dagelijks en dagelijks lopen mensen een deuk in hun vertrouwen op.
Drs. S.J. ten Berge, docent maatschappijleer, ondervond dat een aantal jaren geleden aan den lijve.

S.J. ten Berge: “Ik had een mooie Opel zien staan bij een boer die er vertrouwd uitzag. Ik heb de auto van hem gekocht maar na enige tijd bleek dat deze agrariër heel goed wist hoe je de kilometerstand moest flateren. Op zo’n moment loopt je vertrouwen een deuk op en ik besloot toen om een andere auto te kopen, bij De Witte Vink. Het werd een VW Transporter, diesel, met dubbele cabine. Ons gezin telt zes personen en we houden van kamperen. Een auto met veel ruimte is dan onontbeerlijk. Het was het eerste contact met het garagebedrijf De Witte Vink.”

“Zes jaar lang hebben we plezier gehad van onze Transporter maar de verontreinigende diesel en ons krimpende gezin, deed mij besluiten om een andere auto te zoeken. Ik had geen flauw idee wat een goed alternatief zou kunnen zijn totdat mijn zwager op een goede dag met een Volvo V70 voor kwam rijden die hij van een particulier had gekocht . Mijn vrouw en ik waren enthousiast over deze auto maar we wilden niet hetzelfde drama meemaken als destijds met de Opel. Fred Vink bracht uitkomst en vertelde ons over de mogelijkheid om hem een zoekopdracht te geven. Ik had er nog nooit van gehoord maar De Witte Vink heeft ons vertrouwen nooit beschaamd en op die manier een auto zoeken, heeft natuurlijk voordelen. Het is makkelijk en door de jarenlange vertrouwensrelatie weet je ook dat je kwaliteit voor je geld krijgt. De Witte Vink heeft veel deskundigheid in huis en daar profiteer je als klant, op zo’n moment, optimaal van. Fred Vink kreeg de opdracht om een mooie V50 met climate control en LPG te zoeken. Na een paar dagen mailde Fred ons een rekensommetje waaruit zonneklaar bleek dat LPG voor ons niet zo lucratief was.”

“Fred voert niet domweg een zoekopdracht uit maar denkt na en adviseert zijn klanten. Nu zijn we de trotse bezitters van een schitterende V50 met niet alleen een climat controle maar ook nog met allerhande praktische accessoires”.

“Als niet-deskundige is het kopen van een auto een kwestie van vertrouwen en wij waren daarvoor aan het juiste adres bij Fred. Het is zijn persoonlijke benadering die vertrouwen schept. Zelfs als de Volvo dealer dezelfde faciliteiten zou bieden, blijf ik toch bij De Witte Vink.”