even geduld aub...
074 - 243 25 96

W. Aarnink

Een realistisch advies: Een auto uit Berlijn

W. AarninkWat van ver komt, is altijd lekker.. Maar daar was het de heer Aarnink niet om te doen toen hij De Witte Vink een zoekopdracht gaf om uit te kijken naar een rode Honda Civic met automaat.

De heer W. Aarnink is werkzaam in de industriële automatisering en reed al jaren in een rode Honda Civic waar hij zeer aan verknocht was. Na dertien jaar trouwe dienst werd het tijd om een andere auto te zoeken.

De heer Aarnink: “Een andere auto? Ik wilde maar één ding en dat was een rode Honda Civic met automaat. De Honda Civic is een degelijke en betrouwbare auto en dat zijn kwalificaties die bij mij passen.”

“Nadat mijn vorige garage was gestopt, ben ik in mijn buurt naar een andere garage gaan zoeken. De Witte Vink stond goed aangeschreven en ben ik eens bij ze binnen gestapt. Inmiddels ben ik al 7 jaar klant bij De Witte Vink en heb ik een goede relatie opgebouwd. Fred Vink had me al eens vertelt over zoekopdrachten en toen het zo ver was, heb ik daar gebruik van gemaakt.”

Maar een goede relatie is toch wat anders dan iemand een auto voor je laten zoeken, toch?

De heer Aarnink: “In die zeven jaar had ik gemerkt hoe de mensen van De Witte Vink met klanten omgingen. Ze denken mee, geven realistische adviezen, ze zijn absoluut betrouwbaar en de geleverde kwaliteit is hoog. Dat is wat ik wil. Ik ben geen autotechnicus en ik moet mijn garage kunnen vertrouwen. Ik vond het dus logisch om De Witte Vink een zoekopdracht te geven om een rode Honda Civic te vinden. Dat bleek niet zo eenvoudig te zijn en ik wilde een Honda met een automaat. Weken heeft Fred Vink gezocht en uiteindelijk vond hij een groene maar die wilde ik niet. Wat mij toen verbaasde, was dat Fred Vink het bijltje er niet bij neergooide. Zoeken kost veel tijd en moeite maar hij ging gewoon door. Hij verlegde zijn ‘jachtterrein’ naar Duitsland en na een paar weken had hij een rode Honda Civic in Berlijn gevonden. Precies de auto die ik wilde. Fred heeft de Honda Civic persoonlijk uit Berlijn gehaald. Kijk, dat is nog eens service. Natuurlijk betaal ik daar voor maar ik kreeg wat ik hebben wilde en het is ook nog eens een uitstekende auto.”

Heeft u nooit overwogen om zelf te gaan zoeken?

De heer Aarnink: “Nee, want ik weet bitter weinig van auto’s. Bovendien weet je dat je bij De Witte Vink niet genept wordt. Je krijgt wat je vraagt en betaalt. Je kunt goed met ze overleggen, het zijn niet van die gladde verkopers die je van alles willen aansmeren. Het resultaat van de zoekopdracht heeft mijn verwachtingen echt overtroffen.”