even geduld aub...
074 - 243 25 96

Audi Q5 hybridDe Audi Q5 hybride is een geavanceerde crossover-SUV die indruk maakt met zijn efficiënte hybride aandrijfsysteem. Het hart van de Audi Q5 hybride wordt gevormd door de combinatie van een verbrandingsmotor en een elektrische motor, wat resulteert in een soepele en krachtige rijervaring.

De Q5 hybride maakt gebruik van een zogenaamde plug-in hybride technologie, wat betekent dat de auto kan worden opgeladen via een externe voedingsbron, zoals een stopcontact. Dit biedt het beste van twee werelden: de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden voor kortere afstanden en de flexibiliteit van een verbrandingsmotor voor langere ritten.

De hybride aandrijflijn van de Audi Q5 combineert een efficiënte benzinemotor met een krachtige elektrische motor. De elektromotor wordt gevoed door een batterij die tijdens het opladen energie opslaat. Tijdens het rijden kan de Q5 hybride automatisch schakelen tussen de verbrandingsmotor, de elektrische motor of een combinatie van beide, afhankelijk van de rijsituatie en de rijmodus die is geselecteerd.

Dankzij deze intelligente hybride technologie kan de Audi Q5 hybride brandstof besparen en de uitstoot verminderen, terwijl hij toch voldoende vermogen en prestaties levert. Bovendien is regeneratief remmen een functie die de energie die vrijkomt bij het remmen, terugvoert naar de batterij, waardoor de efficiëntie verder wordt verbeterd.

De Audi Q5 hybride biedt ook diverse rijmodi, waaronder een volledig elektrische modus, een hybride modus en een sportmodus. In de elektrische modus kan de Q5 hybride puur op elektriciteit rijden, waardoor emissievrij rijden mogelijk is en het brandstofverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Kortom, de Audi Q5 hybride is een geavanceerde en milieubewuste crossover-SUV met een efficiënt hybride aandrijfsysteem. Met zijn combinatie van een verbrandingsmotor en een elektrische motor biedt de Q5 hybride een uitstekende balans tussen prestaties en duurzaamheid, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een veelzijdige en milieuvriendelijke rijervaring.

Contact opnemen

Heeft u interesse in Audi Q5 hybrid? Neem dan contact met ons op.

WhatsApp
Autobedrijf De Witte Vink
Oude Bornseweg 168
7556 GZ Hengelo

T: 074-243 25 96
E: info@dewittevink.nl