even geduld aub...
074 - 243 25 96

Gratis Autoruit: Probleemloze en vakkundige afhandeling

Gratisautoruit.nl is een concept van Autobedrijf De Witte Vink.

Een gebarsten of beschadigde autoruit vereist vakkennis om hem te vervangen. Een autoruit moet namelijk bij een bepaalde temperatuur en luchtvochtigheid vervangen worden. Veel 'glaszetters' trekken zich van deze basisregels niets aan en plaatsen autoruiten op een manier die garant staat voor nieuwe problemen.

Wij, Autobedrijf De Witte Vink, kunnen vrij makkelijk aan deze basisregels voldoen. Voeg daarbij onze grote ervaring met auto's en autoruitenreparaties en het Gratisautoruit.nl concept was geboren.

Gratisautoruit.nl staat niet alleen garant voor vakkundige reparaties maar heeft voor u nog diverse voordelen.

Als u verzekerd bent voor ruitschade of ruitbreuk dan betaalt Gratisautoruit.nl uw eigen risico tot een maximum van 136,- euro. Verder handelt Gratisautoruit.nl voor u de hele 'papierwinkel' met de verzekeringsmaatschappij af . In de praktijk komt het hier op neer: u brengt uw auto met kapotte voor- of achterruit naar Autobedrijf De Witte Vink en die zelfde avond haalt u uw auto weer op met een nieuwe ruit. Wij zorgen voor een probleemloze afhandeling en u heeft de zekerheid dat de reparatie vakkundig is uitgevoerd. Heeft u schade aan een van uw zijruiten dan vergoeden wij de helft van uw eigen risico tot een maximum van 70,- euro.

Klik hier om een afspraak te maken of bel 074-243 25 96.