Patrick Uncu

Patrick Uncu is manager bij Autobedrijf De Witte Vink.

Patrick: “Ik ben hier in 2007 op mijn 15e begonnen als zaterdagshulp en werk er nu al ruim 11 jaar''

Ik ben hier begonnen als zaterdagshulp en maakte de werkplaats, auto's en de buitenplaats schoon. Na het behalen van mijn opleiding Small Business en retail management op het Saxion in Enschede ben ik hier fulltime aan de slag gegaan.

In de loop der jaren zijn mijn werkzaamheden hier veranderd. Ik verzorgd op dit moment alle werkzaamheden rondom de in-en verkoop van auto's. Daarnaast ondersteun ik Fred Vink met al zijn werkzaamheden. Ook is het mijn taak om de totale digitale communicatie inclusief sociaal media te verzorgen.

Wat is er zo leuk om bij een autobedrijf te werken?

Patrick: Ik geniet er elke keer weer van als een klant blij in zijn nieuwe auto stapt en trots weg rijdt. Wat ik ook leuk vind, is de band die in je in de jaren opbouwt met de vaste klanten. Verder vertrouw ik Fred. Als er iets is, kan ik hem altijd om raad vragen. Dat alles maakt het werken voor De Witte Vink zo aantrekkelijk.”

Patrick:"Er is geen dag hetzelfde bij Autobedrijf De Witte Vink'' Doordat het relatief een klein autobedrijf is, maak je elke dag wel een andere project mee.

Hobby’s?

Patrick: “Ja, fitness en uitgaan. Verder ben ik geïnteresseerd in autodesign, in geschiedenis en in architectuur.”