even geduld aub...
074 - 243 25 96

Rowan Trienen

Maak kennis met Rowan Trienen, een achttienjarige enthousiasteling die zijn passie voor auto's volgt bij De Witte Vink. Met een levendige belangstelling voor alles wat met voertuigen te maken heeft, bevindt Rowan zich in het hart van zijn opleiding tot automonteur. Zijn dagen worden gevuld met het verkennen van de intrigerende wereld van auto's, waar hij zijn technische vaardigheden aanscherpt en zijn liefde voor voertuigonderhoud cultiveert.

Naast zijn studie en werk bij De Witte Vink, vind je Rowan vaak bezig met zijn geliefde hobby's. Auto's zijn niet alleen zijn professionele focus, maar ook zijn persoonlijke passie. Zijn betrokkenheid bij de autowereld gaat verder dan alleen de werkplaats, want in zijn vrije tijd ontdekt hij graag de nieuwste ontwikkelingen en trends op autogebied.

Een bijzonder detail dat Rowan's autoliefde illustreert, is zijn eigen Citro├źn BX. Deze auto vormt niet alleen een vervoermiddel voor Rowan, maar ook een bron van plezier en trots. Zijn toewijding aan deze klassieke wagen weerspiegelt zijn diepgewortelde affiniteit met auto's en de unieke band die autoliefhebbers hebben met hun voertuigen.

Kortom, Rowan Trienen belichaamt de perfecte combinatie van jeugdige energie, technische nieuwsgierigheid en liefde voor auto's. Zijn reis als automonteur en autoliefhebber belooft een opwindende ontdekkingsreis te worden, waarbij hij de ins en outs van de auto-industrie verkent en zijn passie voor voertuigen koestert.