even geduld aub...
074 - 243 25 96

Fred Vink

Fred Vink is de eigenaar van Autobedrijf De Witte Vink.
In 1986 kocht hij het garagepand aan de Oude Bornseweg en vestigde daar zijn autobedrijf. Fred Vink: “Ik heb, uiteraard, een management opleiding en een autotechnische opleiding gevolgd. Later heb ik nog een verkooptraining gedaan”.

Verkopen en autotechniek lijken mij twee uiteenlopende zaken. Is het voor jou niet moeilijk om die twee dingen te combineren?

Fred Vink: “Ach, de basis van deze activeiten zijn voor mij hetzelfde. Ik vind het leuk om problemen op te lossen. En of dat nu het repareren van een auto is of iemand helpen bij het zoeken naar een nieuwe auto maakt voor mij niet veel uit”.

“Ik heb er plezier in om technische problemen op te lossen. In 99% van de gevallen maak je iets beter of mooier dan het was. En voor wat betreft het verkopen; ook dat beschouw ik als een probleem op lossen”.

Hoe zou je jouw bedrijf willen omschrijven?

Fred Vink: “Zonder al te onbescheiden over te willen komen, zou ik De Witte Vink als een kwaliteitsbedrijf willen typeren. Ik wil mensen een plezier doen. Ik wil open zijn, overleggen en vooral mijn best doen. Als je die ingrediënten samenvoegt, heb je een autobedrijf dat kwaliteit levert”.

Je hebt zeker weinig tijd voor hobby’s?

Fred Vink: ‘Ik zwem inderdaad niet in mijn tijd maar ik heb nog steeds een zwak voor auto’s uit de jaren ’50 en ’60. Ik vind het mooie auto’s en ik vind het heerlijk om er aan te sleutelen”.

Wat zijn je toekomstplannen voor Autobedrijf De Witte Vink?

Fred Vink: “Ik wil de verkoop van auto’s uitbreiden. Ik merk dat er een grote behoefte is aan goede occasions van een betrouwbaar adres. Door onze uitstekende werkplaatsfaciliteiten kunnen we goede occasions leveren en we doen ons uiterste best om een betrouwbare partner te zijn voor mensen die een andere auto zoeken”.