even geduld aub...
074 - 243 25 96

Hennie Luimes

Hennie Luimes werkt sinds oktober 2015 bij Autobedrijf De Witte Vink.

Toch zie ik je maar weinig in de werkplaats?

Hennie: “Dat klopt. Ik regel alles rondom het repareren van auto’s en daarvoor ben ik veel op pad. Ik kan wel aan auto’s sleutelen want ik heb de opleiding metaal gedaan aan de LTS en daarna autotechniek en een cursus elektrotechniek.  Maar ik houd van afwisseling en ik heb in mijn leven heel veel verschillende dingen gedaan zoals c.v.’s  geïnstalleerd en ik ben kraanmachinist geweest en als hobby repareerde ik televisies en video’s . Ooit heb ik een houten huis gebouwd en bij die gelegenheid ontdekte ik dat ik toch wat meer een hout-man ben.”

Heb je dus nooit in de automotive branche gewerkt?

Hennie: “Jawel. ik ben o.a. vrachtwagenchauffeur geweest en  ik deed  APK-reparaties voor familie en vrienden maar beroepshalve heb ik nooit aan auto’s gesleuteld”.   

Hoe bevalt jouw baan?

Hennie: “Goed. Het werk bij De Witte Vink is heel afwisselend. Niet alleen veel voor de monteurs regelen maar ook auto’s  ophalen, wegbrengen en/of omruilen. De sfeer bij De Witte Vink is gemoedelijk en ik voel me gewaardeerd en vrij. Ik heb hier een hele goeie werkplek gevonden”.

Zijn er dingen die je bij De Witte Vink zou willen veranderen?

Hennie: “Ik zou wel wat meer willen experimenteren, een beetje meer  out-off- the- box willen denken maar over het algemeen heb ik het hier uitstekend naar mijn zin.”